Juoksijan pilates

Kehitä kehonhallintaasi, vahvista tukilihaksistoasi ja ehkäise rasitusvammat! Pilates on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä systemaattisista kehonhallinnan harjoitusmenetelmistä, jonka hyödyt juoksussa ovat todenneet sekä huippujuoksijat että tieteellinen tutkimus.

Lue lisää: JUOKSIJAN PILATES

Juoksijan Pilates Online

Kehitä kehonhallintaasi, vahvista tukilihaksistoasi ja ehkäise rasitusvammat! Keskivartalon voima ja hallinta, aktiivinen liikkuvuus ja sujuva hengitys ovat juoksijalle tärkeitä ominaisuuksia. Pilates on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä systemaattisista kehonhallinnan harjoitusmenetelmistä, jonka hyödyt juoksussa ovat todenneet sekä huippujuoksijat että tieteellinen tutkimus. 

Juoksijan pilatesharjoittelusta hyötyvät kaikki liikunnasta, terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet. Treenit haastavat kuuntelemaan kehoa ja hengittämään, kehittävät kehonhallintaa, lihasvoimaa, liikkuvuutta, ja tasapainoa.

Varaa treeneihin jumppamatto tai muu sopiva alusta.

Kehitä kehonhallintaa ja vältä rasitusvammat, ota Pilates osaksi juoksuharjoitteluasi!

Pilatesohjaaja

Juoksijan Pilates- jakson ohjaa Raatamon valmentaja, Physiopilatesohjaaja (FIHF) ja fysioterapeutti (YAMK) Hedvig Lundsten. Hedvig toimii myös Raatamon juoksuvalmentajana.

Hinta

.