Luonnollista liikettä -ohjaaja ja ryhmäläinen

Tervetuloa aloittamaan liikuntaharrastus Raatamon kanssa! Luonnollista liikettä -ryhmät tarjoavat matalan kynnyksen startin tehokkaaseen crosstraining-tyyppiseen ulkotreeniin.

Luonnollista liikettä – Johdatus kuntoliikuntaan

Luonnollista liikettä -ryhmässä tutustut lähiympäristösi ulkoliikuntamahdollisuuksiin ja kehität monipuolisesti kestävyys- ja lihaskuntoa sekä liikehallintaa kivassa ja motivoivassa porukassa.

Kenelle

Ryhmä soveltuu perusterveille yli 18-vuotiaille, pidemmältä tauolta liikunnan pariin palaaville tai vasta säännöllistä liikuntaa aloittaville. Kuntovaatimuksia ei ole.

Tämä ryhmä on myös hyvä valinta, jos liikut jo säännöllisesti, mutta Outdoor Crosstraining -ryhmiemme juoksukuntovaatimukset arveluttavat sinua.

Sisältö

Treeneissä tehdään monipuolista, toiminnallista harjoittelua kehonpainoa tai kevyitä välineitä hyödyntäen. Välillä liikutaan paikasta toiseen yhdistelemällä reipasta kävelyä ja kevyttä hölkkää. Treenit koostuvat tyypillisesti lämmittelystä, kehonpainoharjoittelun tekniikoiden harjoittelusta sekä päivän kiertoharjoituksesta, joka kehittää lihaskunnon lisäksi myös kestävyyskuntoa. Kiertoharjoittelu skaalautuu hyvin oman kuntotason mukaan. Ohjelmaan kuuluu myös koordinaatiota, nopeutta ja liikkuvuutta kehittäviä harjoitteita.

Jakson aikana treenaamme yhdessä kahdeksan kertaa, progressiivisesti uusia tekniikoita oppien ja kuormitusta lisäten. Raatamon Facebook-ryhmässä annetaan vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun, ja siellä voit myös kysellä ja keskustella liikuntaan liittyvistä aiheista valmentajan kanssa ja hakea tsemppiä omaan harjoitteluun.

Talvikauden treeneihin tarvitset otsalampun ja sään niin vaatiessa liukuesteet tai nastakengät. Yhteistyökumppanimme tarjoavat asiakkaillemme varuste-etuja!

Ryhmien ohjaajana toimii Raatamon valmentaja Vilma Lindqvist.

Aikataulu

Seuraavat ryhmät alkavat 11.10. alkavalla viikolla. Valitse sinulle sopiva kohde ja ilmoittaudu mukaan tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella.

Luonnollista liikettä – Arabia

Maanantaisin 11.10. – 6.12.2021 klo 18-19. Ohjaajana toimii Vilma.

Luonnollista liikettä – Kalasatama-Mustikkamaa

Torstaisin 14.10. – 9.12.2021 klo 18-19. Ohjaajana toimii Vilma.

Hinta

Kahdeksan viikon mittaisen jakson hinta on 119 €.

Liikuntaedut (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak) toimivat myös maksuvälineenä.

Luonnollista liikettä

Moikka,

olen Vilma, liikuntaan ja luontoon intohimoisesti suhtautuva valmentaja, urheilija ja yrittäjä. Olen kouluttautunut personal traineriksi ja suorittanut liikunnan ammattitutkinnon ja pt-sertifikaatin Eerikkilän urheiluopistossa. Pidän huolta ammattitaidostani kouluttautumalla jatkuvasti lisää.

Onnellisimmillani olen nostamassa rautaa, juoksemassa poluilla, vaeltamassa erämaassa tai kiipeämässä vuorilla. Rakastan myös niitä rauhallisempia hetkiä metsässä tai meren äärellä. Luonnossa osaan olla parhaiten läsnä, se on pohjaton inspiraation lähde.

Valmentajana suurimmat mielenkiinnon kohteeni ovat voimaharjoittelu, ulkotreeni, psyykkinen valmennus ja elämäntapamuutokset. Luotan perusjuttuihin ja pitkäjänteiseen tekemiseen, taikatemput ja vippaskonstit jätän muille.

Liikunta luonnossa tekee tuplasti hyvää! Nähdään treeneissä!Terkuin

Vilma Lindqvist

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN

Saat sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisesta ja lisätietoja, sekä laskun.
Postinumeroa ja toimipaikkaa käytetään laskutustiedoissasi.
Vastaamalla tähän kysymykseen hyväksyt, että tallennamme nämä tiedot liikuntaharrastuksesi turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi.
Toimitetaan sähköpostilla, ja listalta pääset pois nappia painamalla.
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusehdot: Peruutus on maksuton 7 vrk ennen ryhmän ensimmäistä treenikertaa. Alle 7 vrk ennen ensimmäistä treenikertaa tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % hinnasta. Jakson alun jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko hinnan. Loukkaantumis- ja sairastumistapauksissa peruutus on aina maksuton lääkärintodistusta vastaan.
Varaamme oikeuden peruuttaa ryhmän ennen sen alkua, mikäli tarvittava minimiosallistujamäärä ei täyty.
Mikäli koronatilanne pakottaisi tapaamiset tauolle, treenejä jatketaan keskeytysajalla etävalmennuksen keinoin.