Johdatus kuntoliikuntaan

Tervetuloa aloittamaan liikuntaharrastus Raatamon kanssa! Luonnollista liikettä -kurssit tarjoavat matalan kynnyksen startin tehokkaaseen crosstraining-tyyppiseen ulkotreeniin.

Luonnollista liikettä – Johdatus kuntoliikuntaan

Luonnollista liikettä -kurssilla tutustut lähiympäristösi ulkoliikuntamahdollisuuksiin ja kehität monipuolisesti kestävyys- ja lihaskuntoa sekä liikehallintaa kivassa ja motivoivassa porukassa.

Kenelle

Kurssi soveltuu perusterveille yli 18-vuotiaille, pidemmältä tauolta liikunnan pariin palaaville tai vasta säännöllistä liikuntaa aloittaville. Kuntovaatimuksia kurssille ei ole.

Tämä kurssi on myös hyvä valinta, jos liikut jo säännöllisesti, mutta Outdoor Crosstraining -kurssiemme juoksukuntovaatimukset arveluttavat sinua.

Sisältö

Treeneissä tehdään monipuolista, toiminnallista harjoittelua kehonpainoa tai kevyitä välineitä hyödyntäen. Välillä liikutaan paikasta toiseen yhdistelemällä reipasta kävelyä ja kevyttä hölkkää. Treenit koostuvat tyypillisesti lämmittelystä, kehonpainoharjoittelun tekniikoiden harjoittelusta sekä päivän kiertoharjoituksesta, joka kehittää lihaskunnon lisäksi myös kestävyyskuntoa. Kiertoharjoittelu skaalautuu hyvin oman kuntotason mukaan. Ohjelmaan kuuluu myös koordinaatiota, nopeutta ja liikkuvuutta kehittäviä harjoitteita.

Jakson aikana treenaamme yhdessä kahdeksan kertaa, progressiivisesti uusia tekniikoita oppien ja kuormitusta lisäten. Kurssin Facebook-ryhmässä annetaan vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun, ja siellä voit myös kysellä ja keskustella liikuntaan liittyvistä aiheista valmentajan kanssa ja hakea tsemppiä omaan harjoitteluun.

Kurssiemme ohjaajina toimivat Raatamon valmentajat Heidi Grundström ja Vilma Lindqvist.


Aikataulu

Kevään 2021 ryhmät alkavat viikolla 11. Valitse sinulle sopiva kohde ja ilmoittaudu mukaan tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella.

Luonnollista liikettä – Arabia

Maanantaisin 15.3. – 3.5.2021 klo 18-19

Luonnollista liikettä – Kalasatama-Mustikkamaa

Torstaisin 18.3. – 6.5.2021 klo 19-20

Koronatilanne

Tällä hetkellä (päivitetty 1.3.) voimassaolevat rajoitukset mahdollistavat treenien toteutuksen, ja ne alkavat aikataulun mukaisesti. Mikäli rajoitukset muuttuvat ennen aloitusta, aloitusta voidaan siirtää 1-3 viikolla eteenpäin. Mikäli koronatilanne keskeyttäisi jo alkaneet ryhmät, ratkaisut suunnitellaan yhdessä ryhmäläisten kanssa.

Hinta

Kahdeksan viikon mittaisen kurssin hinta on 119 €.

Liikuntaedut (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak) toimivat myös maksuvälineenä.

Johdatus kuntoliikuntaan2

Hei,

ohjasin viime vuonna Raatamon ensimmäisen Luonnollista liikettä -kurssin osana liikuntaneuvojan ammattitutkintoani. Näillä kursseilla haluan auttaa sinua löytämään liikunnallisen elämäntavan.

Kokemukseni mukaan ulkotreeneistä saa valtavan määrän energiaa arkeen ja kokonaisvaltaisesti hyvän olon. Hyvässä porukassa treenaaminen puolestaan tekee treenaamisesta hauskaa ja auttaa jaksamaan.

Oma liikuntataustani on monipuolinen vaihdellen taitoluistelusta thai-nyrkkeilyyn ja kaikkea siltä väliltä. Viime vuosina liikunnassani on painottunut helppo saavutettavuus ja siksi halusinkin painottaa lähiympäristöön sijoittuvan ulkoliikunnan etuja myös opinnoissani. Liikuntaneuvojan ammattitutkinnon lisäksi olen sertifioitu personal trainer (Suomen urheiluopisto, Vierumäki).


Nähdään treeneissä!Terkuin

Heidi Grundström

Luonnollista liikettä

Moikka,

olen Vilma, liikuntaan ja luontoon intohimoisesti suhtautuva valmentaja, urheilija ja yrittäjä. Olen kouluttautunut personal traineriksi ja suorittanut liikunnan ammattitutkinnon ja pt-sertifikaatin Eerikkilän urheiluopistossa. Pidän huolta ammattitaidostani kouluttautumalla jatkuvasti lisää.

Onnellisimmillani olen nostamassa rautaa, juoksemassa poluilla, vaeltamassa erämaassa tai kiipeämässä vuorilla. Rakastan myös niitä rauhallisempia hetkiä metsässä tai meren äärellä. Luonnossa osaan olla parhaiten läsnä, se on pohjaton inspiraation lähde.

Valmentajana suurimmat mielenkiinnon kohteeni ovat voimaharjoittelu, ulkotreeni, psyykkinen valmennus ja elämäntapamuutokset. Luotan perusjuttuihin ja pitkäjänteiseen tekemiseen, taikatemput ja vippaskonstit jätän muille.

Liikunta luonnossa tekee tuplasti hyvää! Nähdään treeneissä!Terkuin

Vilma Lindqvist

Saat sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisesta ja lisätietoja, sekä laskun.
Postinumeroa ja toimipaikkaa käytetään laskutustiedoissasi.
Vastaamalla tähän kysymykseen hyväksyt, että tallennamme nämä tiedot liikuntaharrastuksesi turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi.
Toimitetaan sähköpostilla, ja listalta pääset pois nappia painamalla.
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusehdot: Peruutus on maksuton 7 vrk ennen ryhmän ensimmäistä treenikertaa. Alle 7 vrk ennen ensimmäistä treenikertaa tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % kurssihinnasta. Kurssin alun jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko kurssihinnan. Loukkaantumis- ja sairastumistapauksissa peruutus on aina maksuton lääkärintodistusta vastaan.
Varaamme oikeuden peruuttaa ryhmän ennen sen alkua, mikäli tarvittava minimiosallistujamäärä ei täyty.
Mikäli koronatilanne pakottaisi tapaamiset tauolle, kurssia jatketaan keskeytysajalla etävalmennuksen keinoin.