Johdatus kuntoliikuntaan

Luonnollista liikettä Arabiassa – Johdatus kuntoliikuntaan

Tervetuloa aloittamaan liikuntaharrastus Helsingin Arabiaan. Kurssilla tutustutaan Arabian ja lähiluonnon upeisiin ulkoliikuntamahdollisuuksiin ja kehitetään monipuolisesti kestävyys- ja lihaskuntoa sekä liikehallintaa kivassa ja motivoivassa porukassa.

Kenelle

Kurssi soveltuu perusterveille yli 18-vuotiaille liikuntaa aloitteleville tai pidemmältä tauolta liikunnan pariin palaaville. Mitään kuntovaatimuksia ei ole: tämän kurssin tavoitteena on auttaa alulle liikunnallisen elämäntavan löytämisessä!

Jos Outdoor Crosstraining -kurssiemme vaatimustaso arveluttaa sinua, tämä kurssi on hyvä tapa tulla mukaan toimintaamme.

Sisältö

Treeneissä liikutaan paikasta toiseen yhdistelemällä kävelyä ja kevyttä hölkkää oman kuntotason mukaan. Lihaskuntoharjoitukset tehdään kiertoharjoitteluna omaa kehonpainoa tai kevyitä välineitä käyttäen.

Kahdentoista viikon harjoitusjaksolla treenaamme yhdessä kesäkuussa viisi kertaa ja elokuussa kolme kertaa, aina tiistaisin klo 18-19.

Heinäkuussa kurssilaiset saavat viikoittain ohjeet itsenäisesti toteutettavaa harjoittelua varten. Valmentajan ohjeet ja tuki ovat saatavilla koko harjoitusjakson ajan kurssilaisille perustettavassa suljetussa Facebook-ryhmässä. Harjoitusohjeiden lisäksi ryhmässä annetaan vinkkejä terveyskuntoa edistävistä elämäntavoista.

Kurssi on samalla osa ohjaajamme Heidi Grundströmin liikuntaneuvojan ja personal trainerin tutkintoja. Tätä tarkoitusta varten yksi treenikerta videoidaan. Video jaetaan vain Heidin tutkinnon arvioitsijoille. Lue lisää ohjaajasta alta!


Aikataulu

Kesäkuun treenit pidetään tiistaisin 2.6. – 30.6. klo 18-19 Arabiassa.
Heinäkuun ajan saat viikoittain ohjeet omatoimiseen harjoitteluun.
Elokuun treenit pidetään tiistaisin 4.8. – 18.8. klo 18-19 Arabiassa.

Hinta

Kurssin hinta on 79 €. Ilmoittautumislomakkeen löydät tämä sivun alareunasta. Ilmoittautumisen jälkeen saat meiltä laskun sähköpostitse. Liikuntaedut toimivat myös maksuvälineenä.

Koronatilanteesta

Harjoituksissa huomioidaan koronatilanne välttämällä tarpeetonta kontaktia. Huomioithan, että edes ulkotreeneissä kahden metrin turvaväli ei aina toteudu, vaikka siihen pyritäänkin. Käsihygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota ja treeneihin voi tietenkin osallistua vain täysin terveenä. Koronatilanne elää koko ajan ja mikäli rajoitukset tiukkenevat kesken kurssin estäen ryhmätreenien toteuttamisen, kurssia jatketaan etäyhteyksin.

Johdatus kuntoliikuntaan2

Hei,

suoritan liikuntaneuvojan ammattitutkintoa ja personal trainer-sertifikaattia Suomen Urheiluopistossa Vierumäellä. Osana tutkintoani ohjaan sinulle tämän kurssin, jolla haluan auttaa sinua löytämään liikunnallisen elämäntavan.

Kokemukseni mukaan ulkotreeneistä saa valtavan määrän energiaa arkeen ja kokonaisvaltaisesti hyvän olon. Hyvässä porukassa treenaaminen puolestaan tekee treenaamisesta hauskaa ja auttaa jaksamaan.

Oma liikuntataustani on monipuolinen vaihdellen taitoluistelusta thai-nyrkkeilyyn ja kaikkea siltä väliltä. Viime vuosina liikunnassani on painottunut helppo saavutettavuus ja siksi haluankin painottaa lähiympäristöön sijoittuvan ulkoliikunnan etuja myös opinnoissani.

Osana opintojani kuvaan yhden harjoituskerroistamme noin kurssin puolessa välissä sekä raportoin kurssin kattavasti näyttötutkintoani varten. Ennen kurssin alkua teetän myös tarkemman terveys- ja harrastuneisuuskyselyn alkukartoitusta varten. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tästä, olethan yhteydessä ennen kurssin alkua:

heidi.grundstrom@student.vierumaki.fi.

Nähdään treeneissä!

Terkuin,

Heidi Grundström

Saat sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisesta ja lisätietoja, sekä laskun.
Postinumeroa ja toimipaikkaa käytetään laskutustiedoissasi.
Vastaamalla tähän kysymykseen hyväksyt, että tallennamme nämä tiedot liikuntaharrastuksesi turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi.
Toimitetaan sähköpostilla, ja listalta pääset pois nappia painamalla.
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusehdot: Peruutus on maksuton 7 vrk ennen ryhmän ensimmäistä treenikertaa. Alle 7 vrk ennen ensimmäistä treenikertaa tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % kurssihinnasta. Kurssin alun jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko kurssihinnan. Loukkaantumis- ja sairastumistapauksissa peruutus on aina maksuton lääkärintodistusta vastaan.
Varaamme oikeuden peruuttaa ryhmän ennen sen alkua, mikäli tarvittava minimiosallistujamäärä ei täyty.
Mikäli koronatilanne pakottaisi tapaamiset tauolle, kurssia jatketaan etäyhteyksin.