Johdatus kuntoliikuntaan

Luonnollista liikettä Arabiassa – Johdatus kuntoliikuntaan

Tervetuloa aloittamaan liikuntaharrastus Helsingin Arabiaan. Kurssilla tutustutaan Arabian ja lähiluonnon upeisiin ulkoliikuntamahdollisuuksiin ja kehitetään monipuolisesti kestävyys- ja lihaskuntoa sekä liikehallintaa kivassa ja motivoivassa porukassa.

Kenelle

Kurssi soveltuu perusterveille yli 18-vuotiaille liikuntaa aloitteleville tai pidemmältä tauolta liikunnan pariin palaaville. Mitään kuntovaatimuksia ei ole: tämän kurssin tavoitteena on auttaa alulle liikunnallisen elämäntavan löytämisessä!

Jos Outdoor Crosstraining -kurssiemme vaatimustaso arveluttaa sinua, tämä kurssi on hyvä tapa tulla mukaan toimintaamme.

Sisältö

Treeneissä liikutaan paikasta toiseen yhdistelemällä kävelyä ja kevyttä hölkkää oman kuntotason mukaan. Lihaskuntoharjoitukset tehdään kiertoharjoitteluna omaa kehonpainoa tai kevyitä välineitä käyttäen.

Jakson aikana treenaamme yhdessä kahdeksan kertaa, aina maanantaisin klo 18-19.

Kurssilaisille perustetaan myös oma Facebook-ryhmä, jossa voi kysellä ja keskustella liikuntaan liittyvistä aiheista valmentajan kanssa ja hakea tsemppiä omaan harjoitteluun.

Kurssin ohjaa Raatamon valmentaja Heidi Grundström. Lue lisää ohjaajasta alta!


Aikataulu

Treenit pidetään maanantaisin 7.9. – 2.11. klo 18-19 Arabiassa. Tapaamispaikka on Katariina Saksilaisen patsaalla Verkatehtaanpuistossa.

Koulujen syyslomaviikon maanantai 12.10. pidetään taukoa treeneistä.

Hinta

Kurssin hinta on 99 €. Ilmoittautumislomakkeen löydät tämä sivun alareunasta. Ilmoittautumisen jälkeen saat meiltä laskun sähköpostitse. Liikuntaedut toimivat myös maksuvälineenä.

Koronatilanteesta

Harjoituksissa huomioidaan koronatilanne välttämällä tarpeetonta kontaktia. Huomioithan, että edes ulkotreeneissä kahden metrin turvaväli ei aina toteudu, vaikka siihen pyritäänkin. Käsihygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota ja treeneihin voi tietenkin osallistua vain täysin terveenä. Maskiasiassa odotamme vielä viranomaissuosituksia.

Koronatilanne elää koko ajan ja mikäli rajoitukset tiukkenevat kesken kurssin estäen ryhmätreenien toteuttamisen, kurssia jatketaan etäyhteyksin.

Johdatus kuntoliikuntaan2

Hei,

suoritan liikuntaneuvojan ammattitutkintoa ja personal trainer-sertifikaattia Suomen Urheiluopistossa Vierumäellä. Osana tutkintoani ohjasin keväällä ja kesällä Raatamon ensimmäisen Luonnollista liikettä -kurssin. Näillä kursseilla haluan auttaa sinua löytämään liikunnallisen elämäntavan.

Kokemukseni mukaan ulkotreeneistä saa valtavan määrän energiaa arkeen ja kokonaisvaltaisesti hyvän olon. Hyvässä porukassa treenaaminen puolestaan tekee treenaamisesta hauskaa ja auttaa jaksamaan.

Oma liikuntataustani on monipuolinen vaihdellen taitoluistelusta thai-nyrkkeilyyn ja kaikkea siltä väliltä. Viime vuosina liikunnassani on painottunut helppo saavutettavuus ja siksi haluankin painottaa lähiympäristöön sijoittuvan ulkoliikunnan etuja myös opinnoissani.


Nähdään treeneissä!Terkuin,

Heidi Grundström

Saat sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisesta ja lisätietoja, sekä laskun.
Postinumeroa ja toimipaikkaa käytetään laskutustiedoissasi.
Vastaamalla tähän kysymykseen hyväksyt, että tallennamme nämä tiedot liikuntaharrastuksesi turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi.
Toimitetaan sähköpostilla, ja listalta pääset pois nappia painamalla.
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusehdot: Peruutus on maksuton 7 vrk ennen ryhmän ensimmäistä treenikertaa. Alle 7 vrk ennen ensimmäistä treenikertaa tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % kurssihinnasta. Kurssin alun jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko kurssihinnan. Loukkaantumis- ja sairastumistapauksissa peruutus on aina maksuton lääkärintodistusta vastaan.
Varaamme oikeuden peruuttaa ryhmän ennen sen alkua, mikäli tarvittava minimiosallistujamäärä ei täyty.
Mikäli koronatilanne pakottaisi tapaamiset tauolle, kurssia jatketaan etäyhteyksin.