Johdatus kuntoliikuntaan

Luonnollista liikettä Arabiassa – Johdatus kuntoliikuntaan

Tervetuloa aloittamaan liikuntaharrastus Helsingin Arabiaan. Kurssilla tutustutaan Arabian ja lähiluonnon upeisiin ulkoliikuntamahdollisuuksiin ja kehitetään monipuolisesti kestävyys- ja lihaskuntoa sekä liikehallintaa kivassa ja motivoivassa porukassa.

Kenelle

Kurssi soveltuu perusterveille yli 18-vuotiaille liikuntaa aloitteleville tai pidemmältä tauolta liikunnan pariin palaaville. Mitään kuntovaatimuksia ei ole: tämän kurssin tavoitteena on auttaa alulle liikunnallisen elämäntavan löytämisessä!

Jos Outdoor Crosstraining -kurssiemme vaatimustaso arveluttaa sinua, tämä kurssi on hyvä tapa tulla mukaan toimintaamme.

Sisältö

Treeneissä liikutaan paikasta toiseen yhdistelemällä kävelyä ja kevyttä hölkkää oman kuntotason mukaan. Lihaskuntoharjoitukset tehdään kiertoharjoitteluna omaa kehonpainoa tai kevyitä välineitä käyttäen.

Jakson aikana treenaamme yhdessä kahdeksan kertaa. Kurssilaisille perustetaan myös oma Facebook-ryhmä, jossa voi kysellä ja keskustella liikuntaan liittyvistä aiheista valmentajan kanssa ja hakea tsemppiä omaan harjoitteluun.

Kurssiemme ohjaajina toimivat Raatamon valmentajat Heidi Grundström ja Vilma Lindqvist.


Aikataulu

Kevään 2021 ryhmistä ilmoitetaan pian!


Hinta

Kahdeksan viikon mittaisen kurssin hinta on 119 €. Ilmoittautumislomakkeen löydät ilmoittautumisen avauduttua tämä sivun alareunasta.

Liikuntaedut toimivat myös maksuvälineenä.

Johdatus kuntoliikuntaan2

Hei,

suoritan liikuntaneuvojan ammattitutkintoa ja personal trainer-sertifikaattia Suomen Urheiluopistossa Vierumäellä. Osana tutkintoani ohjasin keväällä ja kesällä Raatamon ensimmäisen Luonnollista liikettä -kurssin. Näillä kursseilla haluan auttaa sinua löytämään liikunnallisen elämäntavan.

Kokemukseni mukaan ulkotreeneistä saa valtavan määrän energiaa arkeen ja kokonaisvaltaisesti hyvän olon. Hyvässä porukassa treenaaminen puolestaan tekee treenaamisesta hauskaa ja auttaa jaksamaan.

Oma liikuntataustani on monipuolinen vaihdellen taitoluistelusta thai-nyrkkeilyyn ja kaikkea siltä väliltä. Viime vuosina liikunnassani on painottunut helppo saavutettavuus ja siksi haluankin painottaa lähiympäristöön sijoittuvan ulkoliikunnan etuja myös opinnoissani.


Nähdään treeneissä!Terkuin

Heidi Grundström

Luonnollista liikettä

Moikka,

olen Vilma, liikuntaan ja luontoon intohimoisesti suhtautuva valmentaja, urheilija ja yrittäjä. Olen kouluttautunut personal traineriksi ja suorittanut liikunnan ammattitutkinnon ja pt-sertifikaatin Eerikkilän urheiluopistossa. Pidän huolta ammattitaidostani kouluttautumalla jatkuvasti lisää.

Onnellisimmillani olen nostamassa rautaa, juoksemassa poluilla, vaeltamassa erämaassa tai kiipeämässä vuorilla. Rakastan myös niitä rauhallisempia hetkiä metsässä tai meren äärellä. Luonnossa osaan olla parhaiten läsnä, se on pohjaton inspiraation lähde.

Valmentajana suurimmat mielenkiinnon kohteeni ovat voimaharjoittelu, ulkotreeni, psyykkinen valmennus ja elämäntapamuutokset. Luotan perusjuttuihin ja pitkäjänteiseen tekemiseen, taikatemput ja vippaskonstit jätän muille.

Liikunta luonnossa tekee tuplasti hyvää! Nähdään treeneissä!Terkuin

Vilma Lindqvist