Haaveiletko kiipeämisestä maailman upeimmille huipuille Himalajalla? Toteutamme yhteistyössä Matkatoimisto Aventuran kanssa vuorivalmennusprojekteja, jotka auttavat sinua toteuttamaan unelmasi!

 

Aventura x Raatamo – vuorikiipeilijän fyysinen harjoittelu ja kiipeilymatka Mera Peakille 2024–2025

Aventura ja Raatamo järjestävät kuuden kuukauden mittaisen valmennusjakson, joka huipentuu unohtumattomaan kiipeilymatkaan ja nousuun Mera Peakin 6476 metriin kohoavalle huipulle keväällä 2025.

Nepalin korkein vaellushuippu Mera Peak sopii ensimmäiseksi huiputukseksi vuorikiipeilystä kiinnostuneelle. Rauhallinen nousutahti takaa hyvän akklimatisoitumisen ja antaa hyvät edellytykset huipun saavuttamiseksi. Ryhmävalmennuksen aikana opit, millainen fyysinen harjoittelu valmistaa vuorikiipeilyyn ja miten sinun kannattaa oma taustasi huomioiden harjoitella. Ryhmän tuki motivoi ja kokeneet ammattilaiset ovat apunasi. Valmennuksen aikana tutustut myös tarvittaviin varusteisiin ja köysitekniikoihin. Lue lisää matkasta ja valmennuksesta Aventuran sivuilta!

Osallistuminen tälle vuorivalmennusjaksolle ja Mera Peakin kiipeilymatkalle ei edellytä sinulta urheilutaustaa, kovaa kuntoa tai kiipeilykokemusta, riittää että olet terve ja perusliikunnallinen. Sinulta kysytään vain intohimoa vuoriin, kiinnostusta lajiin ja sitoutumista harjoitteluun!

Matkan ja valmennuksen hinta

5 090 €

Matkan kesto

22 päivää, perillä 20 yötä, vaellus 17 pv

Matkan ajankohta

28.3.2025–18.4.2025

Matka ja valmennus varataan yhtenä kokonaisuutena Aventuralta. Aventuran sivuilta löydät myös lisätiedot matkasta ja valmennuksen sisällöstä.

Kaikissa valmennukseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Raatamoon: 0408269933 tai info@raatamo.fi.