Outdoor Crosstraining, talvi

Outdoor Crosstraining -treeneissä yhdistyvät juoksu, kehonpainotreeni ja intensiivinen kiertoharjoittelu. Ryhmämme treenaavat Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla – säällä kuin säällä, läpi vuoden!

OUTDOOR CROSSTRAINING -RYHMÄT

“Kehon ja mielen kokonaisvaltaista karaisua. Huippuporukka ja ammattitaitoiset & motivoituneet koutsit, joiden kanssa jokainen treeni on elämys. Vaihtoehtoja löytyy kivasta kovaan, useimmiten vieläpä samasta paketista. Iso peukku! –Viola, Helsinki

Sisällöt

Harjoituksissa yhdistetään juoksua, kehonpainotreeniä ja intensiivistä kiertoharjoittelua. Harjoitusvaikutukset kohdistuvat monipuolisesti kestävyyskuntoon ja energiantuottomekanismeihin, lihasvoimaan, liikkuvuuteen ja koordinaatioon.

Treenijaksot kestävät kahdeksan viikkoa. Ryhmät treenaavat yhdessä kerran viikossa, ja talvikauden treenit kestävät noin 60 minuuttia. Poissaoloja omasta ryhmästäsi voit korvata joustavasti muissa kohteissa.

Tasoryhmät

Perustaso sopii lähes kaikenkuntoisille perusterveille täysi-ikäisille. Treeneissä juostaan usein kohteesta toiseen, joten aloittaessa on kuitenkin hyvä pystyä 2-3 km yhtämittaiseen juoksuun, omaan tahtiin. Kehonpainoharjoittelu ja kiertoharjoittelu skaalautuvat oman kuntotason mukaan.

Jatkotaso tarjoaa haasteita kokeneemmille ja kovakuntoisemmille. Kysy lisää, jos oikean tason valinta mietityttää!

Miten pääsen mukaan?

Seuraavat ryhmät alkavat pääkaupunkiseudulla 11.10.2021 alkavalla viikolla. Tarjolla olevat ryhmät ja aikataulut löydät tämän sivun alalaidasta. Valitse sinulle sopiva ryhmä ja täytä ilmoittautumislomake. Saat sähköpostitse lisäohjeet ja ryhmän toteutumisen varmistuttua myös laskun.

Talvikauden treeneihin tarvitset säänmukaiset ulkoiluvaatteet, otsalampun ja kelin niin vaatiessa nastakengät tai liukuesteet. Neuvomme mielellämme varusteasioissa! Meidän kauttamme saat hyviä etuja myös yhteistyökumppaneiltamme.

Outdoor Crosstraining -treenien hinnat

Outdoor Crosstraining -treenit 8 viikkoa: 119€

Kaksi viikkotreeniä, 8 viikkoa: 199€


Ryhmien treeniaikataulut ja ilmoittautuminen

Ma 11.10. – 6.12.2021

17:45 Paloheinä, perustaso (TÄYNNÄ)

18:45 Töölönlahti-Eläintarha, perustaso (1 vapaa paikka)

Ti 12.10. – 7.12.2021

17:45 Lauttasaari, perustaso (TÄYNNÄ)

19:00 Arabia, perustaso

19:00 Pirkkola, jatkotaso

19:15 Munkkiniemi, perustaso (3 vapaata paikkaa)

Ke 13.10. – 8.12.2021

18:00 Tikkurila, perustaso (2 vapaata paikkaa)

18:30 Länsi-Herttoniemi, perustaso (2 vapaata paikkaa)

19:00 Tapiola, perustaso

19:00 Käpylä, perustaso (3 vapaata paikkaa)

19:00 Munkkiniemi, perustaso (1 vapaa paikka)

To 14.10. – 9.12.2021

18:00 Leppävaara, perustaso

18:00 Arabia, perustaso (3 vapaata paikkaa)

19:00 Arabia, jatkotaso (4 vapaata paikkaa)

19:15 Kalasatama, perustaso

19:30 Pirkkola, perustaso (TÄYNNÄ)


Esimerkiksi "Arabian perustaso tiistaisin klo 19". Huom! Voit halutessasi ilmoittaa tässä myös vaihtoehdoisen kohteen, johon ilmoittautumisesi siirretään, ellei ensisijainen toteudu tai se on jo täynnä. Esimerkiksi "Kakkosvaihtoehto Pirkkolan perustaso torstaisin klo 19:15".
Saat sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisesta ja lisätietoja, sekä laskun.
Postinumeroa ja toimipaikkaa käytetään laskutustiedoissasi.
Vastaamalla tähän kysymykseen hyväksyt, että tallennamme nämä tiedot liikuntaharrastuksesi turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi.
Toimitetaan sähköpostilla, ja listalta pääset pois nappia painamalla.
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusehdot: Peruutus on maksuton 21 vrk ennen ryhmän ensimmäistä treenikertaa. Alle 21 vrk, mutta yli 7 vrk ennen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% kurssihinnasta. Alle 7 vrk ennen ensimmäistä treenikertaa tehdyistä peruutuksista veloitamme koko hinnan. Loukkaantumis- ja sairastumistapauksissa peruutus on aina maksuton lääkärintodistusta vastaan.
Varaamme oikeuden peruuttaa ryhmän ennen sen alkua, mikäli tarvittava minimiosallistujamäärä ei täyty.
Koronatilanteen vuoksi jakson alkua voidaan lykätä 1-2 viikkoa eteenpäin. Mikäli koronatilanne keskeyttäisi jo alkaneiden ryhmien kokoontumiset, harjoittelua jatketaan keskeytysajalla etävalmennuksen keinoin.