Outdoor Crosstraining -treeneissä yhdistyvät juoksu, kehonpainotreeni ja intensiivinen kiertoharjoittelu. Treenaamme pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Jyväskylässä. OCEX-verkkovalmennus palvelee kaikkialla!

Outdoor Crosstraining -ryhmät

“Kehon ja mielen kokonaisvaltaista karaisua. Huippuporukka ja ammattitaitoiset & motivoituneet koutsit, joiden kanssa jokainen treeni on elämys. Vaihtoehtoja löytyy kivasta kovaan, useimmiten vieläpä samasta paketista. Iso peukku! –Viola, Helsinki

Sisällöt

Harjoituksissa yhdistetään juoksua, kehonpainotreeniä ja intensiivistä kiertoharjoittelua. Harjoitusvaikutukset kohdistuvat monipuolisesti kestävyyskuntoon ja energiantuottomekanismeihin, lihasvoimaan, liikkuvuuteen ja koordinaatioon.

Kesän jaksot kestävät kuusi viikkoa, ryhmät treenaavat yhdessä kerran viikossa, 75 minuuttia kerrallaan. Poissaoloja omasta ryhmästäsi voit korvata joustavasti muissa kohteissa.

Tasoryhmät

Peruskurssi sopii lähes kaikenkuntoisille perusterveille täysi-ikäisille. Treeneissä juostaan usein kohteesta toiseen, joten aloittaessa on kuitenkin hyvä pystyä 2-3 km yhtämittaiseen juoksuun, omaan tahtiin. Kehonpainoharjoittelu ja kiertoharjoittelu skaalautuvat oman kuntotason mukaan.

Jatkokurssi tarjoaa haasteita kokeneemmille ja kovakuntoisemmille. Kysy lisää, jos oikean tason valinta mietityttää!

Miten pääsen mukaan?

Seuraavat ryhmät alkavat 1.6.2020 alkavalla viikolla. Valitse alta sinulle sopiva ryhmä ja täytä ilmoittautumislomake. Saat sähköpostitse lisäohjeet ja ryhmän toteutumisen varmistuttua myös laskun.

Tarvitset vain säänmukaiset ulkoiluvaatteet, käsineet ja monipuolisessa maastossa juoksemiseen sopivat kengät. Neuvomme mielellämme varusteasioissa!

Outdoor Crosstraining -treenien hinnat

Outdoor Crosstraining -treenit, kesto 6 viikkoa: 89€

Outdoor Crosstraining -treenit ja OCEX- verkkovalmennus, kesto 6 viikkoa: 139€


Outdoor Crosstraining Experience -verkkovalmennus

“OCEX on ollut ihan huippujuttu! Ei oo näin järjestelmällistä ja monipuolista treeniä tullu tehtyä hetkeen.” –Susan, Düsseldorf

Sisällöt

OCEX -verkkovalmennus täydentää kursseille osallistumista ja tarjoaa myös mahdollisuuden täysin itsenäiseen harjoitteluun Raatamon kanssa.

Suljetun Facebook-ryhmän kautta tarjotaan progressiivinen harjoitusohjelma, viikottaiset Outdoor Crosstraining -video-ohjeet sekä oheisharjoitteet livenä. Ryhmässä raportoidaan tehdyt treenit, jaetaan vinkkejä ja tietysti tsempataan kaveria!

Hinta

Outdoor Crosstraining Experience -verkkovalmennus, kesto 6 viikkoa: 59€

Outdoor Crosstraining treenit + OCEX -verkkovalmennus, kesto 6 viikkoa: 139€

Harjoitteluohjelma ja viikkoaikataulu

Maanantaisin julkaistaan viikon treeniohjelma peruskurssille ja jatkokurssille: mitä sinun tällä viikolla kannattaisi tehdä, ja miksi? Samalla julkaistaan video-ohje viikon omatoimiseen Outdoor Crosstraining -treeniin.

Viikon kiertoharjoitus kotona tai vaikka pihalla tehtäväksi tulee Facebook-livenä keskiviikkoisin klo 19 ja on käytössä tallenteena seuraavaan keskiviikkoon saakka. Normaaliviikoilla treenin painotus on reippaassa lihaskuntoharjoittelussa intensiivisen kiertoharjoittelun keinoin. Kevyillä viikolla ohjelmassa on huoltavaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa kehittävää harjoittelua.

Viikon hommista pääset juttelemaan ja esittämään kysymyksiä valmentajille lauantain Zoom-aamukahveilla 9:30. Luvassa vieraita ja tietoiskuja harjoittelusta ja sitä sivuavista teemoista!

Raatamolle räätälöity Juoksijan Pilates tulee Facebook-livenä sunnuntaisin klo 12 ja on käytössä tallenteena sunnuntain ajan.


Ryhmien treeniaikataulut ja ilmoittautuminen

Outdoor Crosstraining -ryhmät: Pääkaupunkiseutu

Ma 1.6. – 6.7.

Paloheinä peruskurssi klo 17:45

Töölönlahti-Eläintarha peruskurssi klo 18:30

Ti 2.6. – 7.7.

Arabia peruskurssi klo 19:00

Pirkkola jatkokurssi klo 19:00

Ke 3.6. – 8.7.

Tikkurila peruskurssi klo 18:00

Tapiola peruskurssi klo 18:30

Käpylä peruskurssi klo 19:00

To 4.6. – 9.7.

Leppävaara peruskurssi klo 18:00

Länsi-Herttoniemi peruskurssi klo 19:00

Arabia jatkokurssi klo 19:00

Pirkkola peruskurssi klo 19:30

Outdoor Crosstraining Experience

Online-valmennus samaan aikaan alkavien ryhmien kanssa 1.6. – 12.7.

Esimerkiksi "Arabian peruskurssi tiistaisin klo 19"
Saat sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisesta ja lisätietoja, sekä laskun.
Postinumeroa ja toimipaikkaa käytetään laskutustiedoissasi.
Vastaamalla tähän kysymykseen hyväksyt, että tallennamme nämä tiedot liikuntaharrastuksesi turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi.
Toimitetaan sähköpostilla, ja listalta pääset pois nappia painamalla.
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusehdot: Peruutus on maksuton 21 vrk ennen ryhmän ensimmäistä treenikertaa. Alle 21 vrk, mutta yli 7 vrk ennen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% kurssihinnasta. Alle 7 vrk ennen ensimmäistä treenikertaa tehdyistä peruutuksista veloitamme koko kurssihinnan. Loukkaantumis- ja sairastumistapauksissa peruutus on aina maksuton lääkärintodistusta vastaan.
Varaamme oikeuden peruuttaa ryhmän ennen sen alkua, mikäli tarvittava minimiosallistujamäärä ei täyty.