Juoksijan Pilates 2022
Keskivartalon voima ja hallinta, aktiivinen liikkuvuus ja sujuva hengitys ovat juoksijalle tärkeitä ominaisuuksia. Peruskuntokausi on hyvä aika panostaa näiden kehittämiseen, rakentaen vahvaa perustaa tulevalle kaudelle. Pilates on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä systemaattisista kehonhallintamenetelmistä, jonka hyödyt juoksussa ovat todenneet sekä huippujuoksijat että tieteellinen tutkimus.

Raatamon Juoksijan Pilates – talvi 2022

Seuraava treenijakso pidetään maanantaisin 10.1. – 28.2.2022 klo 18:30-19:30. Huom. päivitetty aloitusajankohta!


Pilatesjaksomme koostuu kahdeksasta pilatesharjoituskerrasta, jotka pidetään online-treeneinä Zoomin kautta. Viikon pilatestreeni tallennetaan, ja on tehtävissä myös tallenteesta aina seuraavaan maanantaihin asti. Kahdeksan viikon aikana harjoitellaan klassisen pilateksen mattoliikkeitä ja niiden variaatioita vahvistaen kehonhallintaa ja kannatusta lähtökohtana juoksijan tarpeet.

Sekä aloittelijat että pilatesta aiemmin harrastaneet ovat tervetulleita. Myös juoksun suhteen voit olla yhtä hyvin vasta-alkaja kuin aktiivijuoksijakin.

Hinta

Jakson hinta on 89 €.

Myös kaikki liikuntaedut toimivat maksuvälineenä.

Pilatesohjaaja

Juoksijan Pilatesjakson ohjaa Raatamon valmentaja, Physiopilatesohjaaja (FIHF) ja fysioterapeutti (YAMK) Hedvig Lundsten. Hedvig ohjaa liikkeet aina perusteellisesti, ja haastetta löytyy varmasti kaikentasoisille.

Ilmoittaudu mukaan talven treenijaksolle!