Kehitä kehonhallintaasi, vahvista tukilihaksistoasi ja ehkäise rasitusvammat! Pilates on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä systemaattisista kehonhallinnan harjoitusmenetelmistä, jonka hyödyt juoksussa ovat todenneet sekä huippujuoksijat että tieteellinen tutkimus. Syksyn 2023 Juoksijan Pilates -jakso järjestetään 9.10.-24.11.2023. Ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää: JUOKSIJAN PILATES

Juoksijan Pilates Online – syksy 2023

Keskivartalon voima ja hallinta, aktiivinen liikkuvuus ja sujuva hengitys ovat juoksijalle tärkeitä ominaisuuksia. Kehittämällä kehonhallintaasi ja tukilihaksistoasi vältät rasitusvammat. Peruskuntokausi onkin oikea aika panostaa näiden kehittämiseen ja rakentaa vahvaa perustaa tulevalle kaudelle. Pilates on erinomainen oheisharjoittelumuoto juoksuharrastuksellesi!

Syksyn 2023 Raatamon Juoksijan Pilates Online -jakso pidetään 9.10.-24.11.2023. Treenit lähetetään suorana maanantaisin klo 18.30-19:30, poikkeuksena viimeinen kerta, joka pidetään perjantaina 24.11. klo 17:00 alkaen. Viikon pilatestreeni tallennetaan, ja on tehtävissä myös tallenteesta aina seuraavaan maanantaihin asti. Viimeisen treenikerran tallenne, 24.11. pidettävä tunti, on käytettävissä maanantaihin 4.12.2023 asti.


Juoksijan Pilates -jakso koostuu kahdeksasta 60 minuutin pilatestreenistä, jotka pidetään online-treeneinä Zoomin kautta. Kahdeksan viikon Pilates-jakson aikana harjoitetaan ydintukea, kehonhallintaa, liikeratojen tarkkuutta ja kehon kannatusta lähtökohtana erityisesti juoksijan tarpeet. Kurssilla harjoittelu on progressiivista, jolloin harjoitusten vaativuus nousee kurssin edetessä.

Varaa treeneihin jumppamatto tai muu sopiva alusta ja avoin vastuskuminauha, jonka pituus on noin 2 metriä, vastus esim. medium.

Raatamon Juoksijan Pilates -harjoittelusta hyötyvät niin liikunnan aktiiviharrastaja kuin aloittelijakin.

Kehitä kehonhallintaa ja vältä rasitusvammat, ota Pilates osaksi juoksuharjoitteluasi!

Pilatesohjaaja

Juoksijan Pilates- jakson ohjaa Raatamon valmentaja, Physiopilatesohjaaja (FIHF) ja fysioterapeutti (YAMK) Hedvig Lundsten. Hedvig toimii myös Raatamon juoksuvalmentajana.

Hinta

Juoksijan Pilates Online- kurssin hinta on 69€.

.