Pilates on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä systemaattisista kehonhallintamenetelmistä, jonka hyödyt juoksussa ovat todenneet sekä huippujuoksijat että tieteellinen tutkimus. Ilmoittautuminen syystalven Juoksijan Pilates- jaksolle 24.10.-12.12.2022 on avattu!

Lue lisää

Juoksijan Pilates syksy 2022

Keskivartalon voima ja hallinta, aktiivinen liikkuvuus ja sujuva hengitys ovat juoksijalle tärkeitä ominaisuuksia. Peruskuntokausi on erinomainen aika panostaa näiden kehittämiseen, rakentaen vahvaa perustaa tulevalle kaudelle.

Raatamon Juoksijan Pilates -jakso pidetään 24.10.-12.12.2022, maanantaisin klo 18.30-19:30. Poikkeuksena maanantai 5.12., jolloin korvaava treeni järjestetään edeltävänä sunnuntaina 4.12.


Juoksijan Pilates -jakso koostuu kahdeksasta 60 minuutin pilatestreenistä, jotka pidetään online-treeneinä Zoomin kautta. Viikon treeni tallennetaan, ja on tehtävissä myös tallenteesta aina seuraavaan maanantaihin asti.

Kahdeksan viikon aikana harjoitellaan klassisen pilateksen mattoliikkeitä ja niiden variaatioita kehittäen ydintukea, kehonhallintaa, liikeratojen tarkkuutta ja kehon kannatusta lähtökohtana erityisesti juoksijan tarpeet.

Raatamon Juoksijan Pilates -harjoittelusta hyötyvät niin liikunnan aktiiviharrastaja kuin aloittelijakin.

Rakenna vahva pohja juoksuharrastuksellesi!

Pilatesohjaaja

Juoksijan Pilates- jakson ohjaa Raatamon valmentaja, Physiopilatesohjaaja (FIHF) ja fysioterapeutti (YAMK) Hedvig Lundsten. Hedvig toimii myös Raatamon juoksuvalmentajana.

Hinta

Juoksijan Pilates treenijakson hinta on 99,00 €.

Myös kaikki liikuntaedut toimivat maksuvälineenä.

Ilmoittaudu mukaan syksyn treenijaksolle!