Kehitä kehonhallintaasi, vahvista tukilihaksistoasi ja ehkäise rasitusvammat! Pilates on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä systemaattisista kehonhallinnan harjoitusmenetelmistä, jonka hyödyt juoksussa ovat todenneet sekä huippujuoksijat että tieteellinen tutkimus. Raatamon kevään 2023 Juoksijan Pilates Online -jakso pidetään 13.2.- 3.4. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Juoksijan Pilates Online – kevät 2023

Keskivartalon voima ja hallinta, aktiivinen liikkuvuus ja sujuva hengitys ovat juoksijalle tärkeitä ominaisuuksia. Kehittämällä kehonhallintaasi ja tukilihaksistoasi vältät rasitusvammat. Peruskuntokausi onkin oikea aika panostaa näiden kehittämiseen ja rakentaa vahvaa perustaa tulevalle kaudelle. Pilates on erinomainen oheisharjoittelumuoto juoksuharrastuksellesi!

Raatamon Juoksijan Pilates -jakso pidetään 13.2.-3.4.2023, maanantaisin klo 18.30-19:30.


Juoksijan Pilates -jakso koostuu kahdeksasta 60 minuutin pilatestreenistä, jotka pidetään online-treeneinä Zoomin kautta. Viikon treeni tallennetaan, ja on tehtävissä myös tallenteesta aina seuraavaan maanantaihin asti.

Kahdeksan viikon Pilates-jakson aikana harjoitetaan ydintukea, kehonhallintaa, liikeratojen tarkkuutta ja kehon kannatusta lähtökohtana erityisesti juoksijan tarpeet.

Varaa treeneihin jumppamatto tai muu sopiva alusta ja avoin vastuskuminauha, jonka pituus on noin 2 metriä, vastus esim. medium.

Raatamon Juoksijan Pilates -harjoittelusta hyötyvät niin liikunnan aktiiviharrastaja kuin aloittelijakin.

Kehitä kehonhallintaa ja vältä rasitusvammat, ota Pilates osaksi juoksuharjoitteluasi!

Pilatesohjaaja

Juoksijan Pilates- jakson ohjaa Raatamon valmentaja, Physiopilatesohjaaja (FIHF) ja fysioterapeutti (YAMK) Hedvig Lundsten. Hedvig toimii myös Raatamon juoksuvalmentajana.

Hinta

Juoksijan Pilates treenijakson hinta on 89,00 €.

Myös kaikki liikuntaedut toimivat maksuvälineenä.

Ilmoittaudu mukaan kevään treenijaksolle!