Keskivartalon voima ja hallinta, aktiivinen liikkuvuus ja sujuva hengitys ovat juoksijalle tärkeitä ominaisuuksia. Peruskuntokausi on hyvä aika panostaa näiden kehittämiseen, rakentaen vahvaa perustaa tulevalle kaudelle. Pilates on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä systemaattisista kehonhallintamenetelmistä, jonka hyödyt juoksussa ovat todenneet sekä huippujuoksijat että tieteellinen tutkimus.

Raatamon Juoksijan Pilates – syksy 2021

Seuraava treenijakso pidetään maanantaisin 27.9. – 22.11.2021 klo 18.30-19:30. Syyslomaviikon maanantaina 18.10. ei treenata.


Pilatesjaksomme koostuu kahdeksasta pilatesharjoituksesta, jotka pidetään online-treeneinä Zoomin kautta. Viikon pilatestreeni tallennetaan, ja on tehtävissä myös tallenteesta aina seuraavaan maanantaihin asti. Kahdeksan viikon aikana harjoitellaan klassisen pilateksen mattoliikkeitä ja niiden variaatioita vahvistaen kehonhallintaa ja kannatusta lähtökohtana juoksijan tarpeet. Tällä jaksolla painotetaan lonkkien ja keskivartalon treeniä taloudellisen juoksuasennon tueksi.

Sekä aloittelijat että pilatesta aiemmin harrastaneet ovat tervetulleita. Myös juoksun suhteen voit olla yhtä hyvin vasta-alkaja kuin aktiivijuoksijakin.

Ohjaaja

Jakson ohjaa Raatamon valmentaja, Physiopilatesohjaaja (FIHF) ja fysioterapeutti (YAMK) Hedvig Lundsten. Hedvig ohjaa aina liikkeet perusteellisesti, ja haastetta löytyy varmasti kaikentasoisille.

pilatesohjaaja

Hinta

Jakson hinta on 89 €. Myös kaikki liikuntaedut toimivat maksuvälineenä.

Ilmoittaudu tai kysy lisää

Saat sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisesta ja lisätietoja, sekä laskun.
Postinumeroa ja toimipaikkaa käytetään laskutustiedoissasi.
Vastaamalla tähän kysymykseen hyväksyt, että tallennamme nämä tiedot liikuntaharrastuksesi turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi.
Toimitetaan sähköpostilla, ja listalta pääset pois nappia painamalla.
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusehdot: Peruutus on maksuton 7 vrk ennen ryhmän ensimmäistä treenikertaa. Alle 7 vrk ennen ensimmäistä treenikertaa tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % kurssihinnasta. Jakson alun jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko hinnan. Loukkaantumis- ja sairastumistapauksissa peruutus on aina maksuton lääkärintodistusta vastaan.
Varaamme oikeuden peruuttaa ryhmän ennen sen alkua, mikäli tarvittava minimiosallistujamäärä ei täyty.