Juoksijan pilates, Raatamo

Keskivartalon voima ja hallinta, aktiivinen liikkuvuus ja sujuva hengitys ovat juoksijalle tärkeitä ominaisuuksia. Peruskuntokausi on hyvä aika panostaa näiden kehittämiseen, rakentaen vahvaa perustaa tulevalle kaudelle. Pilates on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä systemaattisista kehonhallintamenetelmistä, jonka hyödyt juoksussa ovat todenneet sekä huippujuoksijat että tieteellinen tutkimus.

Raatamon Juoksijan Pilates


Juoksijan Pilatesjakso koostuu kahdeksasta pilatesharjoituskerrasta, jotka pidetään online-treeneinä Zoomin kautta. Viikon pilatestreeni tallennetaan, ja on tehtävissä myös tallenteesta aina seuraavaan tiistaihin asti.

Juoksijan Pilates sopii niin pilateksen kuin juoksunkin aktiiviharrastajille ja aloittelijoille. Kahdeksan viikon aikana harjoitellaan klassisen pilateksen mattoliikkeitä ja niiden variaatioita vahvistaen kehonhallintaa ja kannatusta lähtökohtana erityisesti juoksijan tarpeet. Rakenna vahva pohja juoksuharrastuksellesi!

Hinta

Treenijakson hinta on 89,00 €.

Myös kaikki liikuntaedut toimivat maksuvälineenä.

Pilatesohjaaja

Juoksijan Pilatesjakson ohjaa Raatamon valmentaja, Physiopilatesohjaaja (FIHF) ja fysioterapeutti (YAMK) Hedvig Lundsten. Hedvig toimii myös Raatamon juoksuvalmentajana.

Ilmoittaudu mukaan kevään treenijaksolle!