Liikkuvuus on yhdistelmä nivelten liikelaajuutta ja niveltä ympäröivien pehmytkudosten venyvyyttä, lihasvoimaa ja hallintaa. Liikkuvuus paranee aktiivisella liikkuvuusharjoittelulla sekä staattisen ja dynaamisen venyttelyn avulla.

Liikkuvuus on yhdistelmä nivelten liikelaajuutta ja niveltä ympäröivien pehmytkudosten venyvyyttä, lihasvoimaa ja hallintaa. Liikkuvuus paranee aktiivisella liikkuvuusharjoittelulla sekä staattisen ja dynaamisen venyttelyn avulla. Syksyn 2023 Liikkuvuus ja kehonhuolto- jakso pidetään 6.11.- 15.12.2023 maanantaisin klo 18:30-19:00 ja perjantaisin 17:30-18:00. Tule mukaan!

Lue lisää: LIIKKUVUUS JA KEHONHUOLTO

Liikkuvuus ja kehonhuolto Online- jakso

6.11.- 15.12.2023

Syksyn 2023 Raatamon Liikkuvuus ja kehonhuolto -jakso pidetään 6.11.- 15.12.2023 maanantaisin klo 18:30 -19:00 ja perjantaisin klo17:30-18:00. Kuuden viikon Liikkuvuus ja kehonhuolto-jaksolla tehdään kahdesti viikossa, puoli tuntia kerrallaan, rauhallisia liikkeitä, kehoa huoltaen, arjen ja liikunnan kuormituksesta palautellen. Harjoituksilla lisätään liikkuvuutta, rentoutetaan kehoa ja nopeutetaan palautumista. Tunneilla käymme koko kehon läpi, keskittyen erityisesti yleisiin ongelmakohtiin: hartiaseutuun sekä selän ja lantion alueeseen. Näiden alueiden kipu ja kireys vaikuttavat yleiseen hyvinvointiin, ryhtiin ja liikuntasuoritusten mielekkyyteen ja laatuun.

Liikkuvuus ja kehonhuolto -tunnit on suunniteltu kuntoliikkujille ja treeneistä hyötyvät niin aktiiviliikkujat kuin vasta-alkajatkin. Kahdesti viikossa tehtävä puolen tunnin Liikkuvuus ja kehonhuolto -treeni on erinomainen rutiini hyvinvoinnin ja palautumisen tueksi. Maanantain treeneissä harjoitetaan erityisesti ylävartaloa ja perjantaisin alavartaloa. Liikkeet voit tehdä aina oman liikkuvuuden mukaan, notkeus ei ole edellytys osallistumiselle.

Treenit lähetetään suorana Zoom-palvelun kautta maanantaisin ja perjantaisin. Viikon treenit tallennetaan, ja ne ovat tehtävissä tallenteesta aina viikon eteenpäin.

Ohjaaja

Liikkuvuus ja kehonhuolto- jakson ohjaa Raatamon valmentaja, fysioterapeutti ja PhysioTrainer Mimmi Haila.

Hinta

Kuuden viikon jakson hinta on 69€.