Liikkuvuus on yhdistelmä nivelten liikelaajuutta ja niveltä ympäröivien pehmytkudosten venyvyyttä, lihasvoimaa ja hallintaa. Raatamon Liikkuvuus -workshop järjestetään ulkotreeninä 18.5.2024 klo 11:00-12:30 Töölössä, Helsingissä. Varaa paikkasi!

Lue lisää: Liikkuvuus ja kehonhuolto

Liikkuvuus -workshop 18.5.2024

Töölö, Helsinki

Raatamon Liikkuvuus -workshop rakentuu harjoituskokonaisuudesta, joka tukee kuntoliikkujan kokonaisvaltaista hyvinvointia, ehkäisee loukkaantumisia ja parantaa liikuntasuoritusten mielekkyyttä ja laatua. Työpajalla syvennytään liikkuvuusharjoittelun perusperiaatteisiin, käymme koko kehon läpi ja keskittyen erityisesti yleisiin ongelmakohtiin: hartiaseutuun sekä selän ja lantion alueeseen. Työpajan harjoituksista saat mukaasi itsellesi toimivimmat liikkeet ja voit liittää ne omaan harjoittelurutiiniisi. Voit myös kysyä ja keskustella ohjaajan kanssa sinua askarruttavista liikkuvuusharjoittelun kysymyksistä. Workshop järjestetään ulkotreeninä 18.5.2024 klo 11:00-12:30 Töölössä, Helsingissä.

Liikkuvuus -workshop on suunniteltu kuntoliikkujille ja treeneistä hyötyvät niin aktiiviliikkujat kuin vasta-alkajatkin. Liikkeet voit tehdä aina oman liikkuvuuden mukaan, notkeus ei ole edellytys osallistumiselle.

Workshopiin tarvitset mukavat liikuntaan sopivat vaatteet ja jumppa-alustan.

Ohjaaja

Liikkuvuus ja kehonhuolto- workshopin ohjaa Raatamon valmentaja, fysioterapeutti ja PhysioTrainer Mimmi Haila.

Hinta

Liikkuvuus -workshopin hinta on 25€.