Liikkuvuus on yhdistelmä nivelten liikelaajuutta ja niveltä ympäröivien pehmytkudosten venyvyyttä, lihasvoimaa ja hallintaa. Liikkuvuus paranee aktiivisella liikkuvuusharjoittelulla sekä staattisen ja dynaamisen venyttelyn avulla. Ilmoittautuminen Kehonhuolto ja liikkuvuus- jaksolle 15.11.-22.12. on avattu!

Lue lisää

Kehonhuolto ja liikkuvuus Online 15.11.-22.12.

Kuuden viikon Kehonhuolto ja liikkuvuus -jaksolla tehdään kahdesti viikossa, puoli tuntia kerrallaan rauhallisia liikkeitä, kehoa huoltaen, arjen ja liikunnan kuormituksesta palautellen. Harjoituksilla lisätään liikkuvuutta, rentoutetaan kehoa ja nopeutetaan palautumista. Tunneilla käymme koko kehon läpi, keskittyen erityisesti yleisiin ongelmakohtiin: hartiaseutuun sekä selän ja lantion alueeseen. Näiden alueiden kipu ja kireys vaikuttavat yleiseen hyvinvointiin, ryhtiin ja liikuntasuoritusten mielekkyyteen ja laatuun

Kehonhuolto ja liikkuvuus -tunnit on suunniteltu kuntoliikkujille ja treeneistä hyötyvät niin aktiiviliikkujat kuin vasta-alkajatkin. Kahdesti viikossa tehtävä puolen tunnin Kehonhuolto ja liikkuvuus -treeni on erinomainen rutiini hyvinvoinnin ja palautumisen tueksi. Liikkeet voit tehdä aina oman liikkuvuuden mukaan, notkeus ei ole edellytys osallistumiselle.

Syksyn kehonhuolto ja liikkuvuus- jakso pidetään 15.11.- 22.12.2022, tiistaisin ja torstaisin klo 18:45-19:15, Zoom-palvelun kautta. Viikon tunnit tallennetaan, ja ovat tehtävissä myös tallenteesta aina seuraavan viikon treeneihin asti.

Ohjaaja

Liikkuvuus ja kehonhuolto- jakson ohjaa Raatamon valmentaja, fysioterapeutti ja PhysioTrainer Mimmi Haila.

Hinta

Kuuden viikon jakson hinta on 99€.