Liikkuvuus on yhdistelmä nivelten liikelaajuutta ja niveltä ympäröivien pehmytkudosten venyvyyttä, lihasvoimaa ja hallintaa. Liikkuvuus paranee aktiivisella liikkuvuusharjoittelulla sekä staattisen ja dynaamisen venyttelyn avulla. Raatamon Liikkuvuus ja kehonhuolto Online- jakso pidetään 15.11.-22.12. Ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää: LIIKKUVUUS JA KEHONHUOLTO

Liikkuvuus ja kehonhuolto Online 15.11.-22.12.

Kuuden viikon Liikkuvuus ja kehonhuolto-jaksolla tehdään kahdesti viikossa, puoli tuntia kerrallaan rauhallisia liikkeitä, kehoa huoltaen, arjen ja liikunnan kuormituksesta palautellen. Harjoituksilla lisätään liikkuvuutta, rentoutetaan kehoa ja nopeutetaan palautumista. Tunneilla käymme koko kehon läpi, keskittyen erityisesti yleisiin ongelmakohtiin: hartiaseutuun sekä selän ja lantion alueeseen. Näiden alueiden kipu ja kireys vaikuttavat yleiseen hyvinvointiin, ryhtiin ja liikuntasuoritusten mielekkyyteen ja laatuun

Liikkuvuus ja kehonhuolto -tunnit on suunniteltu kuntoliikkujille ja treeneistä hyötyvät niin aktiiviliikkujat kuin vasta-alkajatkin. Kahdesti viikossa tehtävä puolen tunnin Liikkuvuus ja kehonhuolto -treeni on erinomainen rutiini hyvinvoinnin ja palautumisen tueksi. Liikkeet voit tehdä aina oman liikkuvuuden mukaan, notkeus ei ole edellytys osallistumiselle.

Syksyn Liikkuvuus ja kehonhuolto- jakso pidetään 15.11.- 22.12.2022, tiistaisin ja torstaisin klo 18:45-19:15, Zoom-palvelun kautta. Viikon tunnit tallennetaan, ja ovat tehtävissä myös tallenteesta aina seuraavan viikon treeneihin asti.

Ohjaaja

Liikkuvuus ja kehonhuolto- jakson ohjaa Raatamon valmentaja, fysioterapeutti ja PhysioTrainer Mimmi Haila.

Hinta

Kuuden viikon jakson hinta on 99€.